Objavljeno: 04.11.2011 u 12:06

Stručni skup o zaštiti okoliša

03. studenog 2011. godine u dvorani Panorama zagrebačkom hotela Westin održan je njemačko - hrvatski stručni skup na temu "Zaštita okoliša - voda/odvodnja, zbrinjavanje otpada, zrak, energija" s ciljem poticanja razmjene iskustva između njemačkih i hrvatskih stručnjaka iz područja tehnologija zaštite okoliša i uspostavljanja novih poslovnih kontakata.

Organizatori skupa bili su Njemačko - hrvatska industrijska i trgovinska komora a po nalogu Društva za međunarodnu gospodarsku i znanstvenu suradnju Baden - Wurttemberg International. Skup se održao uz potporu Ministarstva financija i gospodarstva Savezne pokrajine Baden - Wurttemberg. 

Na skupu su izlagali predstavnici nadležnih ministarstava i institucija na teme stanja, perspektiva i budućih projekata na području zaštite okoliša i vodnog gospodarstva te mogućnosti financiranja lokalnih jedinica samouprave i poduzeća iz fondova Europske unije. Nakon izlaganja predstavnici tvrtki iz pokrajine Baden - Wurtterberg iznijeli su svoja iskustva i potaknuli raspravu s hrvatskim sudionicima. 

← Povratak

Newsletter

Primajte naše novosti

Primajte povremene novosti o radu GOZŽ-a