Objavljeno: 13.01.2015 u 08:07

Budućnost gospodarenja otpadom

Komunalno poduzeće Ivakop iz Ivanić - Grad, u suradnji sa tvrtkom Gospodarenje otpadom Zagrebačke županije i Gradom Ivanić - Gradom, pokrenulo je na Obiteljskom radiju Ivanić mini seriju informativnih emisija o budućnosti gospodarenja otpadom.

Svrha ovakve emisije je građanima Grada Ivanić - Grada na razumljiv način objasniti razloge i ciljeve postojećeg načina gospodarenja otpadom kako na državnoj tako i na lokalnoj razini te stvoriti jasnu sliku o cjelovitom sustavu gospodarenja otpadom.

 Obiteljski radio Ivanić će tijekom mjeseca siječnja emitirati tri emisije pod naslovom “Budućnost gospodarenja otpadom”, i to petkom u 11 sati.

 U prvoj emisiji 16. siječnja na pitanja odgovara g. Vlado Žigrović, direktor Gospodarenja otpadom Zagrebačke županije, tvrtke koja upravlja projektom budućeg županijskog centra za gospodarenje otpadom čija je izgradnja predviđena na području naselja Tarno.

 Napominjemo da se pitanja neće moći postavljati uživo, jer će se emisije snimati ranije.

 Vaša pitanja za prvu emisiju primamo do 14. siječnja 2015. godine, a možete ih uputiti e-mailom na ivakop@ivakop.hr , oriivg@net.hr ili telefonom na broj 2881 656 od 9 do 14 sati.

← Povratak

Newsletter

Primajte naše novosti

Primajte povremene novosti o radu GOZŽ-a