Objavljeno: 25.04.2014 u 13:30

Potpisan Sporazum o ulaganju sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

25. travnja 2014. godine u prostorijama Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost potpisan je Sporazum o ulaganju sredstava Fonda u pripremu i provedbu projekata izgradnje Centra za gospodarenje otpadom Zagrebačke županije za prijavu na sufinanciranje iz sredstava EU fondova, izgradnje pretovarnih stanica i sanacije odlagališta otpada na području Zagrebačke županije.

Predmet Sporazuma je uspostavljanje okvira poslovne suradnje između tvrtke Gospodarenje otpadom Zagrebačke županije i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, ali i temeljni dokument za buduću realizaciju izgradnje županijskog Centra za gospodarenje otpadom u kojemu su definirane obveze GOZŽ-a i Fonda u svrhu provedbe projekta skupa sa terminskim planom provedbe projekta. Važno je napomenuti da će izrada potrebne dokumentacije biti financirana od strane FZOEU-a u cjelokupnom iznosu, odnosno pokrivati će 100 posto troškova izrade dokumentacije.

Sporazum su potpisali direktor tvrtke Gospodarenje otpadom Zagrebačke županije, g. Vlado Žigrović i direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, g. Sven Müller.

← Povratak

Newsletter

Primajte naše novosti

Primajte povremene novosti o radu GOZŽ-a