Objavljeno: 07.05.2013 u 13:25

U Zaprešiću održana prezentacija tehnoloških riješenja iskorištavanja deponijskog plina

7. svibnja u prostorijama Gradske vijećnice u Zaprešiću održana je prezentacija tehnološkog rješenja korištenja deponijskog plina BIOGAS SYSTEMS – dugoročna rješenja za zaštitu okoliša i stručno predavanje „Mogućnosti korištenja deponijskog plina u Republici Hrvatskoj“. Ujedno je prezentiran rad tvrtke Gospodarenje otpadom Zagrebačke županije d.o.o.

Prezentacija i predavanje organizirali su poduzeće Gospodarenje otpadom Zagrebačke županije d.o.o., Grad Zaprešić i Komunalno poduzeće Zaprešić d.o.o.

Prvo predavanje održao je dr. sc. Marin Miletić, sa energetskog instituta Hrvoje Požar, koji je govorio o mogućnostima korištenja deponijskog plina u Republici Hrvatskoj.

Boris Prevendar je u ime tvrtke Arex, koja je zastupnik BIOGAS SYSTEMS, prezentirao je mogućnosti tehnoloških rješenja korištenja deponijskog plina pomoću BIOGAS SYSTEMS sustava.

Okupljenima su se na početku obratili gradonačelnik Grada Zaprešića, Željko Turk, i direktor tvrtke Gospodarenje otpadom Zagrebačke županije d.o.o., Javor Bojan Leš koji je ujedno dao kratki presjek rada poduzeća u posljednjih nekoliko mjeseci.

← Povratak

Newsletter

Primajte naše novosti

Primajte povremene novosti o radu GOZŽ-a