Stručni skup Komunalna društva i gospodarenje otpadom u Zagrebačkoj županiji
Objavljeno: 12.04.2016 u 12:53

Stručni skup Komunalna društva i gospodarenje otpadom u Zagrebačkoj županiji

19. travnja 2016. godine u Ivanić – Gradu održati će se 1. stručni skup pod nazivom „Komunalna društva i gospodarenje otpadom u Zagrebačkoj županiji“ koji organiziraju Zagrebačka županija i županijska komunalna tvrtka Gospodarenje otpadom Zagrebačke županije d.o.o. u suradnji s komunalnim društvom Ivakop d.o.o. iz Ivanić – Grada.

Cilj stručnog skupa je uspostava komunikacije o stručnim i operativnim pitanjima, prenošenje znanja i razmjena iskustava između komunalnih društava s područja Zagrebačke županije koji gravitiraju budućem regionalnom centru za gospodarenje otpadom.

Stručni skup „Komunalna društva i gospodarenje otpadom u Zagrebačkoj županiji“ namijenjen je direktorima i tehničkom osoblju u komunalnim društvima, predstavnicima jedinica lokalne samouprave i pročelnicima komunalnih odjela, komunalnim redarima te svim ostalim stručnim osobama koje se bave područjem gospodarenja otpadom.

Aktivnosti u gospodarenju otpadom postavljaju sve veće i složenije zadatke pred komunalne tvrtke kojima je zadatak na terenu uspostaviti i unapređivati sustav gospodarenja otpadom koji mora biti u svim svojim značajkama usklađen sa zakonskom regulativom ali i prihvatljiv krajnjim korisnicima, odnosno građanima.

Različit stupanj razvoja lokalnih sustava gospodarenja otpadom, razlike u izgrađenosti infrastrukture i specifični problemi neki su od razloga koji su potaknuli organizaciju ovog stručnog.

← Povratak

Newsletter

Primajte naše novosti

Primajte povremene novosti o radu GOZŽ-a