Održan Poslovni uzlet u Ivanić-Gradu
Objavljeno: 10.04.2017 u 19:39

Održan Poslovni uzlet u Ivanić-Gradu

Na Poslovnom uzletu koji je u petak, 7. travnja, održan u Ivanić-Gradu govorilo se o temama vezanim uz razvoj malog i srednjeg poduzetništva, razvoju infrastrukture te poboljšanju kvalitete života.

U sklopu Poslovnog uzleta održana je panel diskusija s temom Urbanizacije Ivanić-Grada u kojoj su sudjelovali Vlado Žigrović, direktor Gospodarenja otpadom Zagrebačke županije d.o.o., Sanja Radošević, direktorica komunalnog društva Ivakop d.o.o., Tomislav Masten, direktor Vodooposkrbe i odvodnje Zagrebačke županije i gradonačelnik Grada Ivanić-Grada Javor Bojan Leš.

Direktor tvrtke Gospodarenje otpadom Zagrebačke županije d.o.o. Vlado Žigrović osvrnuo se na Plan gospodarenja otpadom te rekao da je bilo pokušaja da se provede izrada studije izvodivosti projekata regionalnih Centara za gospodarenja otpadom. Naglasio je kako se sada očekuju promjene jer "od 600 tisuća tona koliko iznosi kapacitet za centre za prikupljanje otpada još 400 tona nije stalo u postojeća dva CGO-a što bi mogla biti izvrsna prilika za realizaciju naših planova“.

Osim Poslovnog uzleta u Ivanić-Gradu se proteklog vikenda održavao Festival poduzetništva i obrta te Festival igračaka. Tvrtka Gospodarenje otpadom Zagrebačke županije i ove je godine, u suradnji s komunalnim društvom Ivakop d.o.o., sudjelovala na Festivalu igračaka u sklopu projekta Burza igračaka. Ovim projektom želi se poticati korisnike, počevši od najmlađih generacija, da promišljaju o ponovnoj upotrebi korištenih predmeta te im zamijenom ili na neki drugi način daju novu upotrebnu vrijednost.

← Povratak

Newsletter

Primajte naše novosti

Primajte povremene novosti o radu GOZŽ-a